mies-laiturilla-845

Heinäkuun päivitys

Heinäkuun sää ei antanut parastaan lomailijoille, mutta koodaukseen sopii hyvin sateinenkin päivä :). Päätimme käyttää hiljaisen kuukauden hyödyksi ja väänsimme  koodia mahdollisimman paljon aikaiseksi. Hieman julkaisupäivä siirtyi, mutta pysyttiin kuitenkin hyvin lähellä aikataulua. Päivityksen isoin muutos on ehdottomasti käyttöliittymässä. Muutimme useita näkymiä ja laitoimme sovelluksen yläosan uuteen uskoon.

Päävalikon remontti

Timeline on kehittynyt niin nopeaan tahtiin että vanhasta päävalikosta alkoi loppumaan tila kesken tietyillä asiakkailla joilla oli käytössä enemmän moduuleita. Nyt toiminnot on jaoteltu niiden käyttötarkoitusten mukaan ja saimme laajenemistilaa myös tulevaisuutta ajatellen. Markkinointi osio kerää yhteen kaikki viestien lähetystoiminnot ja Myynti taas kaikki myynninhallintaan liittyvät toiminnot.

Toinen tavoite oli säästää tilaa korkeussuunnassa. Vanha layout oli turhan korkea ja näin ollen pudotti tärkeintä osiota, eli sisältöä liian alas.

Timeline Managerin uusi yläosa

Timeline Managerin uusi yläosa

Sisältösivujen käyttöliittymä muutoksia

Halusimme myös optimoida muutamia eniten käytettyjä näkymiä käyttäjäystävällisemmäksi. Esimerkiksi liidilistauksessa halusimme antaa liiditaulukolle enemmän leveyttä, jotta siihen saadaan jatkossa enemmän tietoa näkyville. Toinen muutoksen kokenut käyttöliittymä on Agenda, joka on myyjien ahkerassa käytössä. Agendalla Todo-lista venytettiin myös sivun levyseksi ja koko sisältöä nostettiin hieman ylemmäs.

Sisältökirjastoa yksinkertaistettiin palautteen perusteella. Eri kirjastothan koostuu kahdesta eri osiosta, yleisestä kirjastosta joka on näkyvillä kaikille ja omasta kirjastosta johon voi kopioida viestejä julkisesta kirjastosta. Nämä ei erottunut tarpeeksi toisistaan vanhassa näkymässä ja pyrimme yksinkertaistamaan kirjaston toimintalogiikkaa. Myös tageja ja kategorioita poistettiin joten viestien etsiminen on nyt paljon helpompaa.

Agendan uusi näkymä

Agendan uusi näkymä

 

Muut päivitykset

Päivityksessä tuli paljon pienempiä bugikorjauksia ja järjestelmäpäivityksiä, koko listan löydät samasta paikasta Timeline Managerin Changelogista täältä.

Seuraava päivitys on tulossa elokuun lopussa ja se pitääkin sisällään täysin uuden Kilpailu-moduulin jolla voi luoda esimerkiksi painonpudotuskilpailuja, mutta siitä enemmän muutamien viikkojen päästä :).