koodi-sininen

Elokuun päivitys

Elokuun päivityksessä on keskitytty pitkälti bugien korjaukseen, mutta pakkohan se on tuoda myös jotain uutta nähtäville, tällä kertaa se on uusi moduuli nimeltä Kilpailut. Nyt Timeline Managerissa pystyy luomaan kilpailuja, aluksi vain painonpudotuskilpailun, mutta jatkossa myös erilaisia määrä/kesto kilpailuja.

Kilpailu moduuli

Timeline Managerin päävalikosta löytyy uusi linkki, Kilpailut. Moduulilla pystyy luomaan painonpudotuskilpailuja ja kilpailuihin voi liittää asiakkaita (tai vaikka henkilökuntaa). Kilpailulle voi asettaa oman nimen, logon, osoitteen ja kuvaustekstit. Osallistujille voi kirjoittaa painomerkintöjä ja järjestelmä laskee syötetyistä arvoista isoimman pudotusprosentin ja järjestää tietysti kilpailijat oikeaan järjestykseen.

Kilpailuista on nähtävillä myös ”julkinen” sivu jossa näkyy kilpailun perustiedot ja tietysti myös TOP-lista osallistujista. Näin kilpailun etenemistä voi seurata reaaliajassa nettisivuilta ja sivua voi linkittää eri kanaviin, kuten Faceen.

Moduuli on ilmainen kaikille Club Timeline asiakkaille ja jos se ei näy portaalissanne, olkaa yhteydessä meihin niin laitetaan se esille. Tästä saat helpon tavan kehittää pientä aktiviteettia Kuntokeskuksesi syksyyn! Lisäämme myöhemmin vielä kilpailutyypeiksi mm. harjoituskerrat- ja ajat sekä matkan.

Tässä muutamat kuvakaappaukset ensimmäisestä kilpailusta joka tällä moduulilla on tehty, CMS Kevyt Sankari 2016 kilpailusta.

kevyt-sankari-top-lista-1200

Kevyt Sankari 2016 julkinen TOP-lista. Tämä sivu siis näkyy kaikille ja tätä voi jakaa esim. SOME:ssa.

 

Kilpailun ylläpito josta hallitaan kilpailjoita ja painomerkintöjä.

Kilpailun ylläpito josta hallitaan kilpailjoita ja painomerkintöjä.

 

Kaikki muut korjaukset voit tarkastaa tutusta osoitteesta Timelinen Changelogista.